Produkter för corbetta frälsare (5)

Guarana - pulver

Guarana - pulver

Naturligt guarana pulver Nettovikt: 50 g Energivärde per 100 g: 590 kcal Hållbarhet: 12 månader
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1500-talet upptäckte portugisiska erövrare Ceylon-kanel på Sri Lanka och tog denna krydda till Europa under 1500- och 1600-talen. Ceylon-kanel utvinns från vildväxande träd som når en höjd av upp till 10 m och växer vilt i skogarna på Ceylon och i södra Indien. Denna krydda tillverkas av den finaste inre barken som skärs från tre år gamla skott. Äkta Ceylon-kanel är en starkt doftande och smakligt utmärkt krydda. Den som någonsin har provat den vet väl vilka olika smaknyanser denna krydda kan ha. Kolhydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energivärde (kcal): 160 Minst hållbarhet: 18 månader Nettovikt (g): 30
Torkade rödbetor - HoReCa

Torkade rödbetor - HoReCa

Historien om betor sträcker sig över mer än 2000 år. Denna rotfrukt är den vanligaste bland grönsaksgrödor. I torkad form kan den lagras under lång tid. Användningen är liknande den för färska rotfrukter. Precis som med alla torkade produkter, återställer den snabbt sina egenskaper när den kommer i kontakt med vätska. Användning för Soppor, såser, kött, marinader, fågelrätter, ris- och grönsaksrätter. Smak söt Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 9,0 Fetter (g / 100g)… 0,5 Kolhydrater (g / 100g)… 54 Energivärde (kcal / 100g)… 260
Chlorella Pulver

Chlorella Pulver

Chlorella har en kraftfull alkaliseringseffekt. Det är en stark antioxidant samt en utmärkt källa till vegetabiliskt protein, som lätt absorberas av kroppen. Nettovikt: 28 gr. Bruttovikt: 420 gr. Hållbarhet: 24 månader Förvaringsvillkor: Förvara vid en temperatur av 18 ± 3 ° C och en relativ luftfuktighet på högst 75%. Efter öppning, förvara Näringsvärde per 100 gr.: Proteiner - 56g, fetter - 13.5g, kolhydrater - 17g Energivärde per 100 g produkt (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ) Ingredienser: Chlorella mikroalg Ekologisk: Nej Rå: Ja Glutenfri: Ja
Salvialöv - HoReCa

Salvialöv - HoReCa

Salvia officinalis används i stor utsträckning i matlagning som krydda. Torkad ört tillsätts i soppor och huvudrätter, samt som topping på pajer och andra kulinariska produkter, bland vilka finns ägg-ris, kål och kött. Användning för Snacks, huvudrätter, drycker, söta rätter. Smak Kryddig, bitter Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 13 Kolhydrater (g / 100g)… 61 Energivärde (kcal / 100g)… 410